Over ons…
Om te beluisteren
Om te bekijken (op YouTube)
Om te bekijken (Foto’s)
Het Geluid van September

Opnamesessies 2018-2019

Onlangs zijn we begonnen we met een bijzondere serie opnamesessies.

Enkele maanden geleden hadden we een erg inspirerende sessie met de bekende producer Floris van Manen. Naar aanleiding daarvan zijn we door hem uitgenodigd voor een reeks experimentele opnamesessies in een huiskamersetting, met publiek.

De sessies zijn geen concertjes van kant-en klare nummers, en evenmin een gewone live-opname. De nummers worden tijdens de sessie uitgewerkt en opgenomen, wat doorgaans leidt tot verrassende resultaten. Ook de bij de sessie aanwezige luisteraars spelen een rol in de totstandkoming van de opnamen. Muziek maken is immers een proces van communicatie tussen de muzikanten en de luisteraars.

Wij gaan het avontuur aan om ons te laten leiden door de opdrachten van Floris, zonder dat wij van tevoren weten wat hij van ons vraagt. De uitkomst is dus even verrassend voor ons als voor de luisteraars.

Wie wil ons avontuur meemaken?

De volgende sessie vindt plaats op zondag 11 augustus a.s., van 14:30 tot 17:00 uur, in Exloo. De toegang is €10 euro. Daarvoor krijg je behalve een onvergetelijke ervaring ook koffie, thee, door Trudie gebakken taart, én een exemplaar van de CD zodra deze gereed is.

Het aantal luisteraars per sessie is zeer beperkt, maximaal 8 personen. Daarom is reserveren noodzakelijk. Gebruik daarvoor ons contactformulier.

Voor meer informatie over de werkwijze van Floris en de achtergronden daarvan, zie de website van Stichting Klankschap.

sessie20180731.jpg

Over Trudie…
Over Johan…
Waar en wanneer
Informatie en feedback (E-mail)